Back's

luni, 7 martie 2011

Cum circuli GRATIS cu METROREX?

Cum circuli GRATIS cu Metroul?
Din pacate, acest lucru e un pic mai dificil, dar nu si imposibil. CUM?
O metoda ar fi sa vanezi momentul cand nu sunt gardienii, adica paza, langa aparate si sa poti sa sari parleazul! Functioneaza de cele mai multe ori, dar mai exista riscul sa porneasca o mica alarma,daca te observa vanzatoare de bilete, dar daca e aglomeratie, te tirezi si nu te observa nimeni! Daca te opreste vreun paznic, nu e nici o panica, in cel mai rau caz te pune sa introduci cartela magnetica, evident, daca ai!
O alta posibilitate, mult mai buna este urmatoarea : 2-3 persoane pe o singura calatorie!
CUM? Acest truc prostete gardianul si vanzatoare! Primul introduce cartela magnetica cu o calatorie valabila, trece, dar nu plimba si bara dupa el, al doilea se preface ca introduce o cartela nevalabila, evident, dar n-o introduce...si trece, asa poate sa procedeze si a treia persoana, a patra, etc, in functie de cat de aglomerat este. Aici exista un mic risc sa te observe daca sta foarte aprope de tine paza, dar de cele mai multe ori paza sta la o anumita distanta si nu observa!
Functioneaza! Am folosit smecheria asta de foarte multe ori !
Daca nu ai cartela si te afli in zona Aviatorilor, pe partea cu parcul Herastrau nu sunt gardieni, deobicei este o vanzatoare care doarme pe ea, nu va nu exista problema in a sari peste aparat si a trece ca un calator legal. La fe, daca nu ai cartela magnetica de metrou si te afli in zona romana, Piata romana, exista scari rulante care urca si acolo nu se afla aparat, iar daca reusesti sa cobori pe scarile rulante care urca, trebuie sa fiu un pic atlet, reusesti din nou sa circuli gratis cu Metrorexul!
Tinand cont ca iar am comis un act antisocial, promovand libera circulatie, va doresc CALATORIE PLACUTA! :))

Un comentariu: