Back's

duminică, 6 martie 2011

Ce mananci in urmatoarele zile?

Ce mananci in urmatoarele zile?
Faci pe dracu' in patru si rezolvi solutia banilor...defapt produci un ban de buzunar...ce faci?! Iti cumperi o Shaorma de la Kogalniceanu ( cea mai ieftina shaorma costa 2 lei ) ?! { shaorma mare costa 5 lei si este foarte buna } ( voi reveni in urmatoarele postari cu ideii de unde poti sa-ti cumperi shorma ieftin)
....acum imi vin in cap ideile mai putin ortodoxe, ai bani de buzunar, dar stii ca n-o sa-ti ajunga decat o zi, doua...trebuie sa-ti "achizitionezi" alimenete din hipermarket !
Pasul 1: Nu iti iei buletinul la tine
Pasul 2 : Nu "cumperi" alimente mai mult decat poti sa platesti, maxim 100 lei...peste s-ar putea sa sune la politie, mai ales daca esti mai colorat.
Pasul 3. In hipermarketuri sunt zone in care camerele de filmat nu filmeaza foarte bine ( ex. la raionele de mobila, la frigidere, la haine )...acolo poti sa desfaci ambalajele de la alimente si sa mananci, crede-ma, am incercat [ :)) ]...ai grija sa nu te observe ginitorii...mai mananci, mai stai...totul mai subtil!
Pasul 4: Daca iti cumperi fructe sau legume, ( din Cora, Auchan ) ...poti sa tragi la cantar, dar nu foarte mult...dar cand ajungi cu produsele la casa, ai grja la ce casier te bagi, multi sunt de treaba, ii observi dupa fete, n-ai cum sa te inseli.
Pasul 5: E un pic mai riscant, dar se merita, " cumperi" produsele si in zonele neutre, cum am mai specifica ( la frigidere, mobile ) ( ai grija si la ginitori! ), le introduci in vestimentatie si pleci spre casa ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat! PROFITA DE AGLOMERATIE ( e timpul propice pentru "cumparaturi" )
Exista un mic risc, dar e mic....sa te prinda cu mata in sac, nu dispera si pe mine m-au prins ( dupa mari greselei) si m-au pus sa platesc ( in cora) . Nu dispera, va fi o mustrare de constina din partea echipei de supravegere si apoi te vor pune sa platesti ce ai cumparat! Daca " cumperi" mai putin de 100 ron si arati vestimentare si fizonomic ok, n-o sa fie nici o problema ( e mai nasol daca esti negru, murdar, fete mai ciudate, etc )
Daca ai trecut de casa, esti cel mai cinstit cumparator! Succes!!!. Metoda merge in proportie de 95 %, daca esti prudent!
( Recomand "cumparturi" din Cora Lujerului )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu